
Urządzenia i Akcesoria
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
10 g di pinoli sgusciati
-
10 g di nocciole sgusciate
-
50 g di anacardi non salati
-
½ spicchio di aglio
-
50 g di spinaci baby freschi lavati
-
75 g di olio extravergine di oliva
-
700 g di acqua
-
1 dado per brodo vegetale
-
1 cucchiaino di sale
-
350 g di pasta secca tipo penne
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
561 kcal /
2347 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
28.4 g
Węglowodany
67.2 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta risottata
10 Przepisów
Włochy
Włochy