Uova alla piemontese

Uova alla piemontese

4.7 197 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di peperoni a tocchetti (2x2 cm circa)
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 4 uova

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.9 g
Kalorie 1025 kJ / 245 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...