Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla in quarti
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di peperoni a tocchetti (2x2 cm circa)
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spinaci filanti
40 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min.
Wurstel e patate speziate
1u. 5min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Melanzane alla pizzaiola
1u. 10min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 min
Uova al funghetto
40 Min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1 Std. 15 Min
Uova ripiene
40 Min