Crème brûlée à la carotte

Crème brûlée à la carotte

3.8 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 300 g de carottes coupées en morceaux
  • 400 g de crème liquide 35% m.g.
  • 60 - 70 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 6 jaunes d'œufs
  • 100 g de sucre roux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.8 g
Kalorie 1706.2 kJ / 409.2 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...