Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 459 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 Min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1j 30 menit
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5 Std. 50 Min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1j
Lila Erdäpfelmousseline
35 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Schwammerlantipasti
1h 10 min
Heringssalat
1 godz. 5 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15 min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1j 25 menit
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4j 30 menit