Urządzenia i Akcesoria
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 Gläser
Składniki
-
Zucker150 g
-
Wasser100 g
-
Weißwein, trocken75 g
-
Stachelbeeren geputzt500 g
-
Whisky25 g
-
Sekt trocken, gekühlt1 Flasche
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
1007 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30 min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 godz.
Pfirsich-Chutney
40 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Birnen-Senf
30 min
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50 min
Erdbeer-Rhabarber-Limes
5 godz.
Pflaumensirup
25 min
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25 min