Urządzenia i Akcesoria
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
6 Gläser
Składniki
-
Zucker150 g
-
Wasser100 g
-
Weißwein, trocken75 g
-
Stachelbeeren geputzt500 g
-
Whisky25 g
-
Sekt trocken, gekühlt1 Flasche
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
1007 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limettensorbet mit Gin
3 godz. 45 min
Gurkenkaltschale
2 godz. 15 min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Kalte Gurkensuppe
15 min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Melonen-Gurken-Bowle
15 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 godz. 40 min
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 godz.
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Matjesrollen mit Sherry-Rotkrautfülle
45 min