Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 testa d'aglio
- 35 g di olio di oliva
- 250 g di cipolle a metà
- 30 g di miele
- 40 g di senape in grani grossi
- 10 g di senape di Digione (opcjonalnie)
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 cucchiaini di sale
- 4 filetti di petti di pollo (circa 650 g)
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 130 g di latte
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 cucchiaino di foglioline di timo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Zuppa del nord
1hod. 10min
Maiale allo zenzero
25 phút
Salmone glassato miele e senape
30min
Noodles con verdure al curry
35min
Gazpacho di carote
10min
Zuppa di vongole e uova
40min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Pollo agrodolce con riso
40min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11h
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min