Rosso burger
TM5 TM6

Rosso burger

4.3 (14 ocen)

Składniki

  • 500 di acqua
  • 100 g di peperoni rossi a pezzi piccoli (1 cm)
  • 200 g di patate a cubetti (1 cm)
  • 1 scalogno a pezzi
  • 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate
  • 300 g di fagioli azuki rossi cotti (vedere consigli)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere, a piacere
  • 50 g di pangrattato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
778 kJ / 186 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
28.2 g
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy