Rosso burger

Rosso burger

4.3 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 pezzi

Składniki

  • 500 di acqua
  • 100 g di peperoni rossi a pezzi piccoli (1 cm)
  • 200 g di patate a cubetti (1 cm)
  • 1 scalogno a pezzi
  • 3 - 4 foglie di basilico fresco lavate
  • 300 g di fagioli azuki rossi cotti (vedere consigli)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere a piacere
  • 50 g di pangrattato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 6.9 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 28.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...