Chili vegetariano

Chili vegetariano

4.1 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolle rosse a metà
    200 g di cipolle, a metà
  • 20 g di spicchi di aglio
  • 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 750 g di pomodori freschi a pezzi
    750 g di pomodori in scatola
  • 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 150 g di mais dolce in scatola sgocciolato
  • 500 g di fagioli rossi in scatola sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
  • 6 salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
    6 salsicce vegetariane, a scelta
  • 3 - 4 rametti di coriandolo le foglioline
    3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24 g
Kalorie 1745 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 13.3 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...