Samoussa aux épinards

Samoussa aux épinards

4.2 66 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pièces

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de pomme de terre détaillée en dés (2 cm env.)
    80 g
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de gingembre frais
    5 g
  • d'huile neutre
    30 g
  • d'épinards frais coupés grossièrement
    150 g
  • de coriandre fraîche ciselé
    1 bouquet
  • de fromage de chèvre en bûche, détaillé en morceaux
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de pâte filo (ou phyllo)
    4 feuilles

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 140 kcal / 587 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 12.5 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...