Samoussa aux épinards

Samoussa aux épinards

4.2 69 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pièces

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 80 g de pomme de terre détaillée en dés (2 cm env.)
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 5 g de gingembre frais
  • 30 g d'huile neutre
  • 150 g d'épinards frais coupés grossièrement
  • 1 bouquet de coriandre fraîche ciselé
  • 50 g de fromage de chèvre en bûche, détaillé en morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4 g
Kalorie 587 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...