Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Marinade for Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portion
Składniki
-
onions halved (approx. 250 g)3
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 Tbsp
-
white wine vinegar60 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Apple Pork Ribs
2sa 30 dk
Spring Vegetable Soup
35 dk
Sous-vide Miso Aubergine
40 dk
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 dk
Sous-vide Octopus Salad
8sa
Buckwheat Crêpes
30 dk
Yoghurt Dressing
5 dk
Chilli and Apple Jelly
4sa 15 dk
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1sa 50 dk
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3sa
Tropical Cocktail
10 dk
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10 dk