Urządzenia i Akcesoria
Rosemary Marinade for Beef
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portion
Składniki
-
onions halved (approx. 250 g)3
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 Tbsp
-
white wine vinegar60 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Sos Pasembur (Mamak Style)
45 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Sweet Rice
1 godz.
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Snow Cocktail
15 min