Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 onions, halved (approx. 250 g)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 60 g white wine vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Apple sauce
20 Min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Choron Sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min