
Urządzenia i Akcesoria
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
bacon cubes200 g
-
extra virgin olive oil divided80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic clove to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
sherry vinegar20 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
388.6 kcal /
1625.8 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
29.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
676.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Harvest Celebration
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Cranberry Sauce
1 godz.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Texas Caviar
15 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Berry Foam (TM6 Metric)
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min