Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Bruschetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
906.3 kJ /
216.6 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Courgetti Carbonara
40min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Strawberries and Cream
20min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1h 10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Peach Juice
2h 10min
Express Strawberries Dessert
5min
Caprese Omelette
30min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min