Pear and Goat's Cheese Flatbread
TM5 TM6

Pear and Goat's Cheese Flatbread

4.9 (21 ocen)

Składniki

Dough

  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 110 g water
  • 10 g fresh yeast
  • 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 3 pears (e.g. Conference or Comice)
  • 1 lemon, juice only
  • 225 g goat's cheese, soft (e.g. Chavroux®)
  • 80 g double cream
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 1 - 2 Tbsp halved walnuts (opcjonalnie)
  • 2 Tbsp runny honey

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1632 kJ / 390 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz
20.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy