Urządzenia i Akcesoria
Piadine di patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 25 min
8 pezzi
Składniki
-
500 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2 cm)
-
500 g di acqua
-
½ cucchiaino di sale + q.b.
-
50 g di panna (min. 30% di grassi)
-
150 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
-
1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Più che pane
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Presnitz
2 godz.
Panini rosette
23 godz. 20 min
Piadine burro e erbe
35 min
Baguette
4 godz.
Panini venostani
3 godz.
Polpette di riso
2 godz.
Spianata sarda
7 godz. 45 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 godz.
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Lavash (pane armeno)
1 godz. 30 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min