Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino

Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
16 pezzi

Składniki

  • 30 g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
  • 2 peperoncini rossi piccanti, freschi
    2 peperoncini secchi piccanti
  • 240 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1 + q.b.
    500 g farina tipo 0, + q.b.
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 4 g
Kalorie 548 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...