
Urządzenia i Akcesoria
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
16 pezzi
Składniki
-
30 g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
-
2 peperoncini rossi piccanti, freschi
-
240 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
½ cucchiaino di origano secco
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
131 kcal /
548 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy