Urządzenia i Akcesoria
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
16 pezzi
Składniki
-
30 g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
-
2 peperoncini secchi piccanti2 peperoncini rossi piccanti, freschi
-
240 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
½ cucchiaino di origano secco
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
548 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Rosette
5 godz. 20 min
Panini basilico e pomodori secchi
3 godz. 15 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min