Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
-
2
peperoncini rossi piccanti, freschi
lub 2 peperoncini secchi piccanti - 240 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 0 + q.b. - ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3sa 10 dk
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Panini al latte
4h 50min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45 min
Chiocciole al formaggio
4sa 15 dk
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini da picnic ai tre gusti
1h 30min