Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
-
2
peperoncini rossi piccanti, freschi
lub 2 peperoncini secchi piccanti - 240 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 0 + q.b. - ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4h
Filone di sola semola
2h 50min
Pane alle olive
2h 20min
Letterine segnaposto
5h 15min
Filone saporito
5h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Nodini mediterranei
3h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pagnotta casereccia
5h 10min