Tris di taralli al profumo di Sardegna

Tris di taralli al profumo di Sardegna

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
70 pezzi

Składniki

  • 50 g di pecorino sardo stagionato, a pezzi
  • 50 g di pancetta a cubetti
    50 g di guanciale di maiale
  • 450 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di riso
  • 150 g di acqua
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di bacche di mirto (circa 40 g)
  • semi di sesamo misti, q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.2 g
Kalorie 222 kJ / 53 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...