Diamanti ripieni di gelato al whisky

Diamanti ripieni di gelato al whisky

4.7 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
18 pezzi

Składniki

  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 250 g di mascarpone
  • 20 g di caffè espresso
  • 1 cucchiaino di Whisky

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.6 g
Kalorie 485 kJ / 116 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...