Tosta de setas al vino de Madeira

Tosta de setas al vino de Madeira

3.9 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades

Składniki

  • de zanahoria en trozos
    100 g
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
    5 - 6 ramitas
  • de mantequilla
    30 g
  • de harina
    20 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de tomate frito
    200 g
  • de setas frescas variadas (si son grandes, cortadas en trozos)
    300 g
    120 - 130 g de setas secas variadas, (previamente hidratadas y escurridas)
  • de sal
    1 cucharadita
  • de vino de Madeira
    80 g
  • de pan rústico tostado
    12 rebanadas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 135 kcal / 566 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 429.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...