Tosta de setas al vino de Madeira

Tosta de setas al vino de Madeira

3.9 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades

Składniki

  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 5 - 6 ramitas perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • 30 g de mantequilla
  • 20 g de harina
  • 1 hoja de laurel seca
  • 50 g de vino blanco seco
  • 200 g de tomate frito
  • 300 g de setas frescas variadas (si son grandes, cortadas en trozos)
    120 - 130 g de setas secas variadas, (previamente hidratadas y escurridas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de vino de Madeira
  • 12 rebanadas de pan rústico tostado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 429.2 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 566 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...