![MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/181384_876-0-3228-3228.jpg)
Wersje kompatybilne
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de Chartreuse Jaune
- 150 g de lait concentré non sucré
- 1 c. à café d'Antésite
- 300 g de glaçons
- 150 g de chocolat noir râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 326 kJ / 78 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Carpaccio de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1 Std.
Soupe d'artichaut mentholée
10min
Punch de Noël
20 dk
Soupe ananas-litchi
10min
Ginger fizz
10min
Liqueur kiba
30min
Glace Anko
10 Std. 15 Min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Sorbet poivron rouge
3h