
Urządzenia i Akcesoria
Salmão e feijão-verde em papelote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
azeite mais q.b. p/ temperar100 g
-
sal2 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
manjericão30 g
-
limão (raspa e sumo)1
-
feijão-verde descongelado320 g
-
lombos de salmão s/ pele (400 g aprox.)4
-
tomate-cereja cortado em metades300 g
-
água600 g
Wartości odżywcze na 1 doses
Kalorie
629.1 kcal /
2632 kJ
Białko
37.7 g
Tłuszcz
48.5 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
857.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Agosto com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia