Urządzenia i Akcesoria
Curried sausages and lentils
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
fresh ginger (2 cm), peeled1 piece
-
garlic cloves4
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander4 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
red pepper deseeded and cut into pieces100 g
-
soy sauce2 tbsp
-
tamarind paste (see tip)1 tbsp
-
oyster sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
1 tbsp sugarbrown sugar1 tbsp
-
water900 g
-
dried French green lentils (see tip)300 g
-
raw sausage (e.g. beef or pork)500 g
-
coconut cream270 g
-
peanut butter60 g
-
broccoli broken into florets (3 cm)150 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)150 g
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49.4 g
Kalorie
4092 kJ /
974 kcal
Tłuszcz
63.1 g
Błonnik
22.5 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chilli con carne
40 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.