Torta cappuccino e caramello

Torta cappuccino e caramello

2.0 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette

Składniki

Torte al caffè
  • 220 g di burro morbido, a pezzi + q.b. per imburrare
  • 220 g di burro morbido, a pezzi
  • 220 g di zucchero grezzo
  • 4 uova (circa 53-63 g l'una)
  • 50 g di caffè americano appena fatto freddo
  • 40 g di caramello liquido
  • 220 g farina bianca istantanea
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
Crema al burro al cappuccino
  • 300 g di zucchero semolato
  • 150 g di burro morbido, a pezzi
  • 20 g di latte
  • 95 g di caffè americano appena fatto freddo
  • 1 cucchiaio di cacao in polvere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 5 g
Kalorie 2164 kJ / 517 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...