Girelle al cioccolato

Girelle al cioccolato

3.5 15 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 9 godz. 40 min
25 porzioni

Składniki

Pasta brioche
  • 225 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 225 g di farina manitoba
  • 80 g zucchero
  • 200 g di latte
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 75 g di burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 bustina di vaniglia burbon in polvere
  • 1 pizzico di sale
Pasta di cacao
  • 45 g di albumi
  • 80 g zucchero
  • 30 g di farina tipo 00
  • 20 g di fecola di patate
  • 120 g di latte
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 15 g di burro
Terminare la preparazione
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 2 cucchiai di latte
  • 2 cucchiaini zucchero a velo vanigliato

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.6 g
Kalorie 598 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 23.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...