Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
lub 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bon bon ripieni di toffee
2j 30 menit
Cremino ai tre cioccolati
2 godz. 25 min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2j
Panna montata
10 min
Pan di Spagna
1h 50min
Glassa di zucchero
10 min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Bon bon con liquore all'arancia
2 godz. 20 min
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Crema Bimby ®
45 Min