Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 200 g di farina tipo 00
- 15 g di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
- 1000 g di olio di arachidi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 401 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 48.3 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta salata di pane
45min
Fagottini al cioccolato
7 Std. 45 Min
Coni e cialde
1h 5min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Stelle di mare
30min
I tacconi allo sgagg
2h
Soufflé al formaggio
55min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Crocchette con salame piccante
9h 30min
Caffè Astoria
10min
Crocchette di tonno
10 Std.
Crocchette di patate
1h 10min