Bocconcini al Parmigiano reggiano

Bocconcini al Parmigiano reggiano

4.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

  • 280 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 300 g di farina manitoba
  • 200 g di farina tipo 00
  • 15 g di sale
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a cubetti (1 cm)
  • 1000 g di olio di arachidi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12.4 g
Kalorie 1711 kJ / 401 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 48.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...