Urządzenia i Akcesoria
Affogato al cioccolato e brandy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
20 g cioccolato fondente (70% di cacao)
-
600 g di latte intero
-
50 g di cacao in polvere
-
30 g di zucchero semolato
-
40 g di brandy (vedere varianti)
-
200 g di gelato alla vaniglia (4 palline)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
10 g
Kalorie
1392 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Filtro d'amore
15min
Aperitivo agrodolce
10min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Sorbetto veloce
10min
Spumone al caffè
15min
All shook up
10min
Golden cucumber
10min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
"Birra" allo zenzero
10min
Paperino
10min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Aceto aromatizzato alla menta
20min