Palets bretons

Palets bretons

4.6 120 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
25 pièces

Składniki

  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    135 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de fleur de sel
    1 c. à café
  • de farine de blé et un peu pour le plan de trvail
    190 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • œuf battu avec une pincée de sel, pour la dorure
    1

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 93 kcal / 393 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...