Urządzenia i Akcesoria
Bredele
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
50 pièces
Składniki
-
150 g de beurre coupé en dés
-
445 g de sucre en poudre
-
1 œuf
-
250 g de farine de blé
-
½ c. à café de levure chimique
-
50 g d'eau
-
gouttes de colorant alimentaire, liquide1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1 g
Kalorie
323 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schwowebraedele
1 godz. 10 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Spritzbredele
25 min
Manneles
1 godz. 30 min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 godz. 30 min
Streusel
2 godz.
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Butterbredele
2 godz. 30 min
Bredele à la noisette
1 godz.
Bredele à la cannelle
1 godz.
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4 godz. 30 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min