![Glace à la moutarde Glace à la moutarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DC96C0E-868A-4CD3-B34B-9B670A37D32B/Derivates/c252e27b2b68fb798aeedc68b6b56763b86e59f5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de moutarde forte
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 555 g
- Kalorie
- 4957 kJ / 1186 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 102 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Glace à l'oseille
3h 20min
Sauce sésame
10 min
Soupe de pommes vertes
15 min
Chocolat au riz soufflé
1h 20min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Fruits déguisés
45min
Croquettes d'automne au cèpe
2 godz. 45 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Carrés menthe-chocolat
5h
Sabayon gratiné aux clémentines
25 menit
Boule de fromage frais aux graines et noix
1h 20min
Tuiles au fromage
15 min