
Urządzenia i Akcesoria
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La veille
-
d'amandes décortiquées et une grande quantité d'eau froide100 g
Le jour même
-
d'eau1030 g
-
de sucre roux80 g
-
de pistaches, décortiquées et non salées160 g
-
de poudre d'amande40 g
-
de sucre en poudre30 g
-
de fécule de maïs25 g
-
œufs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
422 kcal /
1756.8 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
27.2 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout vert !
10 Przepisów
Francja
Francja