
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre demi-sel et un peu pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé pour le plan de travail
- 400 g d'épinards frais
- 2 œufs
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de saumon frais sans peau et détaillé en dés
- 100 g de feta détaillée en dés
- 10 - 15 g de pignons de pin
- pousses d'épinards frais pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 377.7 kcal / 1575.7 kJ
- Białko
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 19 g
- Błonnik
- 2.7 g