Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Bevanda di noci
20min
Crocchette di germogli di soia
20min
Svizzere vegan
1h
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Purè di carciofi e tofu
20min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min