Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di soia gialla
10 Std. 35 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 godz. 30 min
Cous cous marino (vegan)
30 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1u. 5min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min.
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 Std. 20 Min
Zuppa di tofu e verdure
50 min.
Penne seitan, mandorle e salvia
20 Min