Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g di cipollotto a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagioli bianchi di Spagna
- 35 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di paprika dolce + q.b.
- 1 cucchiaino di salsa tahin
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca tritata q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Lenticchie all'indiana
35 min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13u.
Salsa fagioli e feta
10min
Zuppa di uova e tofu
55 min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min
Fagioli in agrodolce
35 min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Purè di carciofi e tofu
20min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min