Urządzenia i Akcesoria
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
-
celeriac cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% fat100 g
-
mayonnaise20 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
honey10 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Scotch Eggs
-
shallots halved50 g
-
parsley leaves only2 sprigs
-
beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)600 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
mustard15 g
-
breadcrumbs70 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
flour for flouring20 g
-
oil for deep-frying1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
French Onion Soup (TM5)
1 godz.
King Cake
4 godz. 45 min
Romesco Dip
10 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min