Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)

Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)

4.5 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • cucumber ends removed
    250 g
  • carrots ends removed
    250 g
  • red onions halved vertically
    120 g
  • Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
    400 g
  • spring onions dark green part and ends removed
    4
  • rice vermicelli
    350 g
  • boiling water for soaking
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander leaves only
    9 sprigs
  • fresh red chilli to taste
    ¼ - ½
  • fish sauce
    5 tsp
  • water
    80 g
  • rice vinegar
    100 g
  • sugar
    2 Tbsp
  • fresh beansprouts
    100 g
  • mint, fresh leaves only
    2 sprigs
  • roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing
    2 Tbsp
  • lime cut in wedges
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474.3 kcal / 1984.6 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 99.1 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 869.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...