
Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
474.3 kcal /
1984.6 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
99.1 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
869.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Squash and Broccoli Salad
35 min
Buckwheat Crêpes
Brak ocen
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 godz.
Vegetable Curry with Rice
50 min
Strawberry gin fizz
10 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 godz. 10 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Smoky Couscous Salad
20 min