Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese Style Noodle Salad (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends removed250 g
-
carrots ends removed250 g
-
red onions halved vertically120 g
-
Chinese cabbage thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder400 g
-
spring onions dark green part and ends removed4
-
rice vermicelli350 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only9 sprigs
-
fresh red chilli to taste¼ - ½
-
fish sauce5 tsp
-
water80 g
-
rice vinegar100 g
-
sugar2 Tbsp
-
fresh beansprouts100 g
-
mint, fresh leaves only2 sprigs
-
roasted peanuts, salted roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
869.2 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1984.6 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
99.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Asparagus and Mango Salad
35 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Fish Tacos
45 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Crab Tart
2 godz. 30 min