Urządzenia i Akcesoria
Red mullet couscous with peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2439 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Gising Gising
Brak ocen
Cheesecakes in jars
4 godz.
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 min
Iced Ginger Latte
10 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Crushed Ice
5 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Pancakes with Two Fillings
40 min