Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g red peppers, cut into large pieces
- 280 g yellow peppers, cut into large pieces
- 220 g green peppers, cut into large pieces
- 250 g liquid fish stock
- 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 300 g couscous
- 2 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 350 g water
- 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Sicilian Salad
30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1hod. 30min
Fish and Herb Parcel
35min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Chicken with tomato sauce
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Slow Cooked Beans with Cider
2j 30 menit
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Herb Cashew Spread
8h 10min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min