Urządzenia i Akcesoria
Red mullet couscous with peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2439 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 godz. 5 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Whisked egg whites
5 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Spring greens
10 min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min