Urządzenia i Akcesoria
Red mullet couscous with peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2439 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Greek Vegetables
1 godz.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Rabbit stew
1 godz.
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min