Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 4 chicken supremes, skinless (approx. 800 g) (see tip)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander
- 3 - 6 limes, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut in halves
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded
- 500 g ripe mango, flesh only, cut in small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1346 kJ / 321 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Meatloaf
1h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Chicken with Peppers
1h
Curry pork sosaties
24h 30 min.
Chicken stock paste
45 Min
Chicken with tomato sauce
1h
Meatballs in Spanish sauce
55min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min