Urządzenia i Akcesoria
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Marinated chicken
-
honey30 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground sweet paprika½ - 1 tsp
-
garlic clove1
-
lime, preferably organic zest (cut in 1 cm pieces) and juice1
-
4 chicken breast fillets, skinless, (approx. 700 g)chicken supremes, skinless (approx. 800 g) (see tip)4
Mango chutney and steamed chicken supremes
-
fresh coriander10 - 15 g
-
limes, preferably organic zest (cut in 1 cm pieces) and juice3 - 6
-
garlic cloves2
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces75 g
-
1 - 2 level tsp dried chilli flakesfresh jalapeño chillies deseeded1 - 2
-
ripe mango flesh only, cut in small pieces (1-2 cm)500 g
-
salt2 tsp
-
sugar100 g
-
water250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
1346 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6 godz. 30 min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Thai-Style Chicken Omelet
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Chilli con carne
40 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Seafood rice
1 godz. 15 min