Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 4 chicken supremes, skinless (approx. 800 g) (see tip)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander
- 3 - 6 limes, preferably organic, zest (cut in 1 cm pieces) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut in halves
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded
- 500 g ripe mango, flesh only, cut in small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1346 kJ / 321 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Tzatziki
20min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min