Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
450 g
Składniki
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
1246 mg
Białko
55 g
Kalorie
6294 kJ /
1515 kcal
Tłuszcz
110 g
Tłuszcz nasycony
45 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegan Butter
2 Std.
Stretchy melty cheese
20 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Tofu scramble
25 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Vegan Mayonnaise
15 Min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 Std. 10 Min
Vegan Pesto
10 Min