Veganella - Vegan Mozzarella

Veganella - Vegan Mozzarella

3.4 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • raw cashew nuts unsalted
    100 g
  • psyllium husks
    2 level Tbsp
  • water cold, plus extra for soaking
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • lemon juice (25 g)
    2 Tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 688 kJ / 164 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...