Salmón al vapor con verduras de verano

Salmón al vapor con verduras de verano

4.6 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 4 filetes de salmón, frescos (aprox. 180 g c/u)
  • 1 calabacita en rebanadas
  • 12 jitomates cherry cortados por la mitad
  • 4 cdas de mostaza
  • 600 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 11 g
Kalorie 1222 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...