Salmón al vapor con verduras de verano
TM31 TM5 TM6

Salmón al vapor con verduras de verano

4.6 (38 ocen)

Składniki

  • 4 filetes de salmón, frescos (aprox. 180 g c/u)
  • 1 calabacita, en rebanadas
  • 12 jitomates cherry, cortados por la mitad
  • 4 cdas de mostaza
  • 600 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1222 kJ / 369 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy