Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cdita paprika
- ½ cdita orégano seco
- ½ cdita ajo en polvo
- 1 cdita sal
- ¾ cdita pimienta negra molida
- 4 muslos de pollo, con piel, (aprox. 1000 g)
- 5 ramitas perejil fresco
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de cebolla, cortada en 4
- 10 g puré de tomate
- 250 g de cerveza
- 1 cda de caldo en pasta
- 150 g de zanahoria, en rodajas (1 cm)
- 400 g de papa, cortado en trozos (2 cm)
- 100 g de hongos, frescos, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 103842.7 kJ / 24819 kcal
- Białko
- 759.5 g
- Węglowodany
- 5315.2 g
- Tłuszcz
- 206.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.9 g
- Błonnik
- 969.5 g
- Sód
- 5392 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pollo asado con verduras
1 godz. 10 min
Sopa de coliflor y pollo
40 min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45 min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 min
Filete de res con almendras
30 min
Cacerola de papa y salmón.
45 min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1h
Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
55 min
Rollos de carne
1 godz. 10 min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 min