Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 400 g de tomates maduros en mitades
- 20 g de pimiento verde
- 20 g de cebolla
- 30 g de pepino
- 20 g de vinagre
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de agua
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 412 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho verde
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de zanahorias
10min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2 godz. 15 min
Gazpacho de mango
15min