Geflügelleber-Mousse zu Brioche
TM6 TM5

Geflügelleber-Mousse zu Brioche

2.3 (8 ocen)

Składniki

  • 200 g Butter, weich, in Stücken
  • ½ Bund Thymian, ohne Stiele
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
  • 40 g roter Portwein
  • 40 g Orangensaft
  • ½ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
  • 80 g Sahne
  • 1 Ei
  • 4 Blätter Gelatine, weiß
  • 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
  • 10 Pfefferkörner, schwarz
  • 3 - 5 Lorbeerblätter

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1697 kJ / 406 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy