Urządzenia i Akcesoria
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Thymian ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Geflügelleber ohne Sehnen, in Stücken200 g
-
roter Portwein40 g
-
Orangensaft40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer aus der Mühle3 Prisen
-
Sahne80 g
-
Ei1
-
Gelatine weiß4 Blätter
-
Schwarzer Johannisbeersaft200 g
-
Pfefferkörner, schwarz10
-
Lorbeerblätter3 - 5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1697 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Remoulade
10 min
Mayonnaise
5 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Salsa Verde
10 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Petersilienöl
2 godz. 15 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Tapenade
5 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min