Urządzenia i Akcesoria
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Thymian ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Geflügelleber ohne Sehnen, in Stücken200 g
-
roter Portwein40 g
-
Orangensaft40 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer aus der Mühle3 Prisen
-
Sahne80 g
-
Ei1
-
Gelatine weiß4 Blätter
-
Schwarzer Johannisbeersaft200 g
-
Pfefferkörner, schwarz10
-
Lorbeerblätter3 - 5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1697 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
48 Std.
Sauce Béarnaise
40 Min
Tapenade
5 Min
Zitrus-Aioli
10 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Thunfischmousse
10 Min
Remoulade
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 Min