Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 515 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forellencremesuppe
40 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Vitello Tonnato
48h
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45 min
Geflügellebercreme
5h 30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Thunfischpâté
4h 20 min
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Bouillabaisse
1j