Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
16 Scheiben
Składniki
-
Schalotten halbiert40 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salbei18 Blättchen
-
Geflügelleber in Stücken450 g
-
Weinbrand50 g
-
Sardellenfilets, in Öl abgetropft2
-
Kapern10 g
-
Ciabatta geröstet16 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
7 g
Kalorie
515 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Forellenmousse
5min
Thunfisch-Tapenade
5min
Tapenade
5min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Thunfischmousse
10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Caponata Siciliana
30min
Thunfischpâté
4h 20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Auberginenpüree
30min
Geflügellebercreme
5h 30min