![Ceviche de kiwi y mango Ceviche de kiwi y mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D3B8BD5-F10B-478B-894A-F00CC0394D62/Derivates/A09120D1-C703-4ADE-A9F0-0F4F6B26A109.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 chile habanero, sin semillas
- 3 ramas de cilantro fresco, sólo las hojas
- 75 g de apio
- 150 g de kiwi, en cubos pequeños
- 200 g de mango, en cubos pequeños
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ¼ cditas de sal fina
- tostadas, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 533 kJ / 127 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yakimeshi vegetariano
35min
Pescado para taquear
25 menit
Ceviche de marlin
25 menit
Ceviche de pescado
3h 25min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50min
Hongos al pastor
20min
Tostadas veganas
25 menit
Enchiladas poblanas veganas
40min
Sopa de tortilla
25 menit
Ceviche
30min
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min