Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 coliflor, en floretes
- 120 g de salsa de soya
- 10 g de menta fresca
- 50 g de jugo de limón
- 50 g de jugo de naranja, recién exprimido
- ½ cdita de pasta de yuzu (ver tip)
- ¾ cdita de sal fina
- 1 pepino en rebanadas, para decorar
- 60 g de espinaca baby fresca, para servir
- 2 aguacates, cortados en cubos
- 200 g de atún fresco, cortado en cubos de 1 cm
- semillas de ajonjolí negro, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz de Coliflor
25min
Barbacoa de hongos
30 min
Quinoa con ejotes
30 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Pastel Azteca low carb
50min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Jamaica con chilito
30 min
Costalito de brie
30 min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min