Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Weiße Tomatensuppe
40min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2h
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min