Urządzenia i Akcesoria
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
gemischte Kräuter, frisch abgezupft1 Bund
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft55 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier hart gekocht, gepellt, halbiert2
-
Milch100 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf10 g
-
Salz zum Abschmecken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
917 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 min
Grüner Kräuteraufstrich
25 min
Thunfischmousse
10 min
Forellencreme
15 min
Forellencreme
10 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Kartoffel-Dressing
30 min
Rheinischer Wurstsalat
1 godz. 15 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min