Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch, abgezupft
- 55 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Eier, hart gekocht, gepellt, halbiert
- 100 g Milch
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 10 g Zitronensaft
- 10 g scharfer Senf
- Salz zum Abschmecken
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1 Std. 45 Min
Endiviensalat-Suppe
35min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Rote-Linsen-Aufstrich
35min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Maritimer Brotaufstrich
10min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30min
Möhren-Ingwer-Creme
15 Min