Urządzenia i Akcesoria
Gin and tonic sorbet with cucumber
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portion
Składniki
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
83.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lavender honey ice cream
12 godz. 25 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Pear mulled wine
30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Pineapple rum cocktail
6 godz. 45 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Frozen fruit sorbet
10 min