Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de papas, peladas y en cubos pequeños
- 1950 g de agua
- 2 cditas de sal gruesa
- 195 g de nopales, cortados en cubos pequeños
- 500 g de romeritos, limpios
- 1000 g de mole, vegano
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mole de olla vegetariano
1h
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegano
45 min
Tinga de col
35min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Tinga de setas
25 min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40 Min
Entomatadas de jamaica
50min
Tamales rancheros veganos
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Calabaza en tacha
1h 15min